2012. január 15., vasárnap

Rózsás tükör


Nagyon örültem, mikor nyáron rátaláltam az urban-eve.hu-ra. Ez egy nagyon jó kis életmód-divat blog. Tényleg bármit keresek megtalálok legyen az főzés, takarítás, sminkelés. Ahogy megtaláltam, már csak az igényes képei miatt is, szinte az összes,( 2 évre visszamenőleg) bejegyzést elolvastam.



És itt akadtam rá egy nagyon jó ötletre. Be is linkelem ide, ez eredetileg egy rózsás ajtódísz : ITT található az elkészítése. 
Az ötlet  alapján viszont nekem egyből  egy tükör jutott eszembe. Így hát el is készítettem. Csodálatos lett, annyira az én stílusom:) Sajnos a folyamatról nem készítettem képet, de a link alapján látható, hogy kell elkészíteni. 

Alapnak vettem az Ikeában egy ilyen  fa keretű tükröt 500ft-ért, és vettem púderrózsaszín színű selyempapírt a Kreatív Hobbiban. Már csak egy ragasztópisztoly kellet hozzá és elkészült a csoda.Sokat dolgoztam vele, de meglett az eredménye.





Terveim szerint majd falra fogom akasztani a hálószobában csak még nem találtam meg a tökéletes helyet neki.
A jobb oldali képen látszik, hogy milyenek közelről a kis ,,rózsák".

3 megjegyzés:

  1. Hú, nagyon jól néz ki:) Nemsokára lehet, hogy én is költözöm albiba és majd díszítgetek mindenfélét, hogy barátságosabb legyen a szoba:) Kezdetnek egy hasonló keret meg is tenné, csak legyen időm:D

    VálaszTörlés
  2. köszönöm szépen nektek:) Elején volt,hogy azt mondtam úristen én ezt nem csinálom,de kis akaraterő és meglehet csinálni:)

    VálaszTörlés